Bekijk dit rapport over waterfles met naam

Een dopper draagt voor met: dit beperken betreffende toepassen betreffende plastic, promoten betreffende kraanwater en realisatie met waterprojecten in Nepal.

Bij dit sporten hoort ons outfit, een sporttas en de nodige sportaccessoires. Hier ons greep uit het assortiment met benodigdheden exclusief vanwege het sporten.

Dankzij het etiket dat all-over, full colour bedrukt mag geraken zal uw logo genoeg opvallen op een waterfles met sportdop met de waterflesjesspecialist. Uw evenement en de logo moeten geraken gezien en herkend.

Een blauwe fles betreffende ons inhoud met 500 ml welke eruit tegenkomt en zit indien ons koelelement. Vul een fles met onder andere water, leg deze in een vriezer en de drinkwater blijft daarna tot 6 uur koud!

Denkt u daar aan om voor uw onderneming luxueus waterflessen te laten drukken? Maak dan behandeling van een gelegenheid om via onze duidelijke website vlug een vrijblijvend een voor niets prijsopgave met te vragen.

Allemaal is mogelijk. Bent u op zoek naar ons luxere uitstraling? PromoBee levert tevens glazen flessen. Ideaal voor evenementen waarbij ons luxeuze look gewenst is!

Betreffende deze cookies kunnen HEMA en met HEMA samenwerkende derden jouw internetgedrag in die website volgen. Zodoende kan HEMA advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun jouw info segmenten via sociale media. Via op 'OK' te klikken of door behandeling te blijven produceren met die webwinkel, ga jouw hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie OK

Meld jouw aan op de dagelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte over allemaal wat daar speelt in jouw omstreken.

Een Dopper is een ideaal relatiegeschenk vanwege ondernemers en sportclubs en kan zijn te drukken betreffende persoonlijk (bedrijfs)logo. Geef ons via bedrijven@simplycolors.nl jouw wensen door en we vervaardigen daar ons originele Dopper van! 

Hippe Waterfles (600ml) Die trendy waterfles heeft kan zijn uitstekend om mee te nemen wanneer jouw op expeditie gaat, zal sporten of andere outdooractiviteiten op een planning hebt staan.

Alle prijzen bestaan exclusief BTW. Informeer tot andere opdrukmogelijkheden en opdruk in verschillende kleurcombinaties.

naar waterprojecten in Nepal. Hier geraken waterputten geschapen en schone wc’s en rioleringen aangelegd dankzij jouw Dopper

De waterflesjesspecialist kent een waarde over ons relatiegeschenk en bied u daarom een gelegenheid om uw merknaam te laten drukken op het meest gewilde relatiegeschenk: dit plastic waterflesje met sportdop. get more info Dankzij dit brede assortiment dat u dan ook is aangeboden door de waterflesjesspecialist kan zijn daar een perfecte waterfles betreffende sportdop vanwege iedereen en dus verder vanwege u en uw festival!

Het drukken van waterflessen mag al in korte hoeveelheden, dit kan zijn afhankelijk aangaande dit type fles. Neem contact betreffende ons op wegens de opties of e-email meteen tot leestip@grassys.nl Dit beste kan u onmiddellijk uw merknaam meesturen opdat wij direct hierop mogen anticiperen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *